Diensten

Benieuwd naar de conditie van uw dak?
Vraag vrijblijvend een offerte bij ons aan voor een dakinspectie. Wij verzorgen een volledige inspectie van uw dak,  waarmee u inzicht krijgt in de staat hiervan. Wij kunnen u adviseren en aan de hand van de inspectie onderhoudswerkzaamheden uitvoeren waarbij zowel huidige problemen worden aangepakt als toekomstige problemen worden voorkomen.

Vraag offerte aan

Calamiteiten

Indien er sprake is van spoed kunnen wij binnen 24 uur ter plaatse zijn en het probleem verhelpen.
Naast de installatie van bedekking, zijn wij uiteraard ook ervaren van uitvoeren van reparaties.

Vraag offerte aan

Renovatie hellende daken

Dakrenovatie is van tijd tot tijd nodig omdat wind, regen en vorst op den duur problemen kunnen veroorzaken aan uw dak. Door uw dak tijdig te laten renoveren voorkomt u lekkages, versleten voegen, lekkende goten en andere vormen van schade.

Vraag offerte aan

Bitumineuze daken

Bitumineuze dakbedekking is een goede dakbedekking voor platte daken. Het zorgt voor de belangrijkste eigenschap van dakbedekking: blijvende waterdichtheid. Het is een plastisch materiaal – vervormbaar als de temperatuur oploopt – en heeft een goed hechtend vermogen. Dakbanen zijn er in hoofdlijn in twee typen: APP-gemodificeerd bitumen en SBS-gemodificeerd bitumen.

Vraag offerte aan

Isolatie

Besparen met behulp van goede dakisolatie voor uw woning. Heel wat mensen beslissen vandaag de dag om hun woning te isoleren. De redenen hiervoor zijn uiteenlopend maar een van de hoofredenen is meestal energiebesparing. Heel wat warmte gaat verloren via het dak of de muren en uw energiekosten stijgen hierdoor aanzienlijk.

Als erkend dakwerker werken wij met verschillende vormen van isolatie. Alles hangt af van de vorm van uw dak.

Vraag offerte aan

Monumentaal onderhoud

Bij  onderhoud van uw monumentale gebouwen is het behoud van de kwaliteiten en het cultureel erfgoed het belangrijkst.  Onze vakmensen houden van hun ambacht en behandelen uw monumentale gebouwen met de eer en het vakmanschap dat ze verdienen. Dat is waar we voor staan.

Vraag offerte aan